Voel je thuis

010 - 466 78 83

Overname van de werkzaamheden door de Fa. van Steenbergen per 1 november 2017.

Onlangs is bekend geworden dat de Fa. Otte en van Kol gaan samenvoegen. In goed overleg is besloten dat de Fa. van Steenbergen de werkzaamheden gaan overnemen.

Van Steenbergen is, net als Otte en van Kol, een Rotterdams familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Fa. van Steenbergen zal onze werkzaamheden voortzetten en voeren zelfs meerdere werkzaamheden uit zoals, riool, badkamer, dak werkzaamheden, lood- en zinkwerk etc.

De gegevens van Fa. van Steenbergen

A.L.van Steenbergen Loodgieters- en Aannemersbedrijf
Bergse Rechter Rottekade 135
3051 AC Rotterdam
tel 010 465 4427
mail: info@alvansteenbergen.nl

Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking.

Otte en van Kol

Al 45 jaar uw vertrouwde adres voor warmte en water thuis

Otte en van Kol, uw installatiebedrijf uit Rotterdam en omstreken.

Bij Otte en van Kol houden we van een eerlijke, transparante en Rotterdamse houding voor een langdurige relatie. Wanneer u denkt dat u bij vele andere installatiebedrijven goedkoop uit bent, komt u vaak bedrogen uit. Veel installatiebedrijven geven prijzen op die in eerste instantie goedkoper lijken maar hou dan het volgende in de gaten.

  • Vaak wordt de prijs gebaseerd op materiaal tot na 1 meter na de ketel.
  • Ook wordt de prijs excl. BTW vermeld.
  • Men verteld niet dat bijvoorbeeld de afvoer van de oude ketel moet worden vervangen.
  • Kijk of alle te gebruiken materialen worden genoemd op de offerte.

Bel Otte en van Kol voor een vrijblijvende offerte 

Wij van Otte en van Kol komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te nemen. U komt nooit voor verrassingen te staan. 

Wij zetten alles op papier. U krijgt van ons een algehele installatie prijs, dus niet van het materiaal tot 1 meter na de ketel maar wat er voor DE HELE installatie nodig is. Onze vrijblijvende offertes zijn incl. BTW. Onze ervaring is dan ook dat wij uiteindelijk vaak scherper geprijst zijn dan overige installatiebedrijven. Daarbij werken we alleen met A-merk materialen.

Een vakkundige en snelle service, dat is de kracht van Otte en van Kol

Wij vinden het altijd belangrijk een eerlijk en deskundig advies te geven, bekijken samen met u de mogelijkheden en luisteren hierbij altijd goed naar uw wensen om tot beste resultaat te komen. Een vakkundige en snelle service, dat is onze kracht.

Wij hebben een eigen magazijn in Rotterdam en dus altijd alles op voorraad. Als we bij u langkomen om de werkzaamheden op te nemen, kunnen wij als het nodig zou zijn, de volgende dag al installeren. Op al onze werkzaamheden geven wij uiteraard garantie.


Een greep uit ons assortiment

Bekijk ons complete assortiment