Voel je thuis

010 - 466 78 83

Al 45 jaar uw vertrouwde adres voor warmte en water thuis

Heeft uw Intergas ketel een storing die zo snel mogelijk verholpen dient te worden? Schakel dan de storingsdienst van Otte en van Kol in voor een snelle en betaalbare reparatie.

Heeft uw Intergas ketel een storing die zo snel mogelijk verholpen dient te worden? Schakel dan de storingsdienst van Otte en van Kol in voor een snelle en betaalbare reparatie. Onze eigen storingsdienst bestaat uit vakbekwame monteurs met de nodige jarenlange ervaring.

Intergas dealer

Wij staan voor u klaar met een snelle en deskundige service. Niet voor niets mogen wij ons zelf Intergas dealer noemen. Ons bedrijf beschikt over een eigen storingsdienst, servicedienst, onderhoudsdienst en installatiedienst. Mocht U hinder hebben van een storing met uw Intergas ketel dan zullen wij u snel mogelijk proberen te helpen. Ook na onze sluitingstijden staan wij voor u klaar.

Onderhoudscontract.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract af te lsuiten, Indien u uw installatie regelmatig laat inspectren en onderhouden, vermijdt u doorgaans problemen. Door regelmatig onderhoud op uw intergas vermijdt u doorgaans onaangename storingen.

Informatie.

Heeft uw Intergas onverhoopt tóch een storing? Bel dan naar Otte en van Kol voor een snelle en vakkundige reparatie. Bel naar telefoon nummer 010-4667883 voor direct contact of richt u e-mail aan info@otteenvankol.nl of u vult het contactformulier op deze website in.